persoonlijk programma

“jouw lichaam als zelfgenezend eigen vermogen”

BOOST JE GEZONDHEID EN WELZIJN

Afstemming en keuzes: Wist jij dat jouw BREIN als een flexibele beïnvloedbare informatiebron werkt? Je ogen zoeken van nature naar een zo snel mogelijke bevestiging van jouw bekende beelden, overtuigingen en opvattingen die je in de loop der jaren opgebouwd hebt. Zo zet jij jezelf vast in patronen die je niet verder brengen. Het zijn deze ongecontroleerde oog/breinreacties die klachten veroorzaken in jouw dagelijkse leven. Door oogspiertraining verbeter jij (neurologische) blinde vlekken. Zo kan jij weer vrij zijn van verstijvingen, neurologische afwijkingen, verslavingen, stress en lichamelijke blokkades. Met een bewust aangestuurd brein en simpele oefeningen ga je beter zien en presteren (snelheid, lichaamscoördinatie en gezichtsvermogen). Deze toepassing is o.a. gebaseerd op de natuurlijk zien methode van de Amerikaanse oogchirurg dr. W.H. Bates en recent hersenonderzoek in ons eigen land. Kijk ook: http:npostart.nl/grotevragen/10-09-2020/VPWON_1301004

 

Beweging en energie: Je lichaam en bewustzijn trainen was duizenden jaren het best bewaarde geheim van China. Machthebbers en gegoeden beoefenden in besloten kring Qigong achter gesloten deuren en hoge muren. De Qigong oefenleer en kennis laten geest, lichaam en bewustzijn als in één beweging en focus samenwerken. Dit bevordert een betere doorstroming van bloed, lymfe en energie. Inmiddels kan iedereen kennismaken met de Zhineng Qigong wetenschap die al in 1981 ontwikkeld is door Dr. Pang Ming. Dit effectieve gezondheidssysteem kreeg wereldwijd de erkenning als officiële geneeskunst.

Timing en ritme: Lichaamsbehandelingen zijn een uitnodiging om thuis te komen in jouw lijf en voeren je terug naar je kern: Ken jij jezelf? Waar ben je? Wie ben je? Heb je de regie over jezelf? Schenk jij jezelf aandacht? Weet je wel dat jij werkt in samenhang met de orgaanklok en meer 24/7 bioritmen? Jouw darmen worden steeds grondig en gratis gereinigd na elke 90 tot 120 minuten niet eten. De ademhaling is in samenhang met het hartritme direct van invloed op je verzuring, oxidatieve stress, stofwisseling en cel kwaliteit. Jij gaat zo het verschil maken bij inspanning, herstel en de juiste ontspanning. Met co-actief coachen ga jij je bewuster afstemmen en verbinden met de biochemie in jouw lijf en leefomgeving. Blijf jong en gezond, kom in de herstel- en groeimodus!

Wat ga je doen:

Werking van brein en ogen (aansturing en uitlijning van jezelf voor balans, verbinding en stabiliteit van lichaam en geest)
Ontdekkingssessie (over doelen, dromen en dagelijkse belemmeringen bij besluitvorming en prestaties)
Houding en energie (activeer de interne doorstroming van bloed, lymfe en energie. Ontdek de helende lichaamskrachten door je houding uit te lijnen en je gewrichten soepel te houden)
Co-actief coachen (zelfhulp door eigen inzicht en het aanleren van technieken om moeiteloos te kunnen leven, bewegen en functioneren)