Ervaringen

J.V.
“De behandeling van Cees doen mij erg goed, elke maand een goed onderhoud voor lichaam en geest. Ook tijdens mijn zwangerschap zijn de behandelingen erg prettig, door gebruik van het body cushion kan ik goed ontspannen. Ik ben nu ongeveer 2 jaar bij Cees onder behandeling en merk dat mijn lijf en geest beter in balans zijn. Spanningen in mijn lijf zijn verdwenen of veel minder, door elke maand een behandeling te ondergaan blijft dit ook goed in balans. Absoluut een aanrader, ik kan en wil niet meer zonder.

J.M.
De behandelingen van Cees rechten je rug, zowel geestelijk als fysiek. Als ik thuis ben na een behandeling voel ik mij weer zeker in alles wat ik doe. Hij zet je weer op het rechte spoor. Doordat je lichaam weer optimaal werkt, werkt je geest ook goed. Ik wil niet meer zonder. Het is elke maand een cadeautje.

A.P.
“Ik stap graag anderhalf uur in de auto om naar Zwolle te komen en rijd zingend weer terug. Het effect van zijn behandelingen is nog lange tijd voelbaar. Voel me vitaler, gezonder en gelukkiger.”

Y.B.
“Na jaren al behandeld te zijn door Cees durfde ik de stap te zetten om ook het coachingstraject te gaan doen. In mijn leven was genoeg gebeurt en ik wilde nu eindelijk stappen gaan zetten om te gaan doen wat ik écht wil. Bij Cees durfde ik dat aan. Ik ben begonnen om van mijn rookverslaving af te komen. In één sessie is me dat gewoon gelukt met oogtrainingen. Het is zo bijzonder om te merken hoe snel en goed het werkt. Ik kan het iedereen aanraden!”

A.J.
“Ik kom nu al een paar jaar maandelijks bij Cees. Elke keer weer stap ik als herboren van tafel. Mijn lijf voelt dan 10 kilo lichter en mijn hele lijf stroomt weer. Alles stress en gedoe valt van me af en ik kan er weer lekker tegenaan. Zo dankbaar en blij dat ik dit elke keer weer mag meemaken.”

R.M.
“Eén keer in de maand een volledige lichaamscheck bij Cees. Hij leest mijn lijf. Hierdoor krijg je een massage op maat. Precies wat mijn lichaam nodig heeft. Ik wil nooit meer anders.”