Ervaringen

N.P.
“Wat mij zo geweldig bevalt is hoe ik mij voel na behandeling en een bezoek. Zo geweldig met simpele bewegingen en eerst Auriculotechniek vooraf aan de massage. Werkt direct voor mijn stijve nek en de uitleg is simpel …. het zit waar je het kan vinden.” 

E.L.
“Cees is instaat om mentale stress en lichamelijke klachten te vertalen naar mijn dagelijkse leven. Fijn om te snappen en te begrijpen hoe ik met mijn eigen gedrag en praktische tips meer lol heb in mijn werk. Bovendien heb ik mij de afgelopen tijd minder ziek hoeven te melden!” 

M.S.
“Een behandeling bij Cees is niet alleen vakmanschap en finesse tijdens de behandeling zelf, maar ook de nazorg en de aanvullende tips betreffende zelfzorg raken exact de goede snaar. Door zijn open en dienstverlenende benadering voel ik me altijd ontzettend gezien en gehoord. Een massage bij Cees is een combinatie van wellness en well-being waarin alle aspecten van de mens aan bod komen en worden geanalyseerd. Ik voel me na een behandeling altijd onvoorstelbaar voldaan en vrij!” 

W. J.
Ik ben al een aantal keren bij Cees geweest. De praktijk is zeer schoon en ruimtelijk ingericht, erg fijn omdat ik erg prikkelgevoelig ben. Hij stelt me direct op mijn gemak, is professioneel, respectvol en belangstellend. Hoewel massage voor mij intiem is geeft Cees het gevoel dat het ok is. Ik kan mij snel overgeven aan zijn handen. Hij weet wat hij doet en na afloop denk ik elke keer, dit moet ik vaker doen. Ik voel weer dat ik besta, alsof mijn leven weer wat waardevoller is. Als je Cees leert kennen zul je merken dat hij veel weet en een brede holistische visie heeft. Dat heeft voor mij zeker een toegevoegde waarde. Zijn sessies worden ook nog eens deels vergoed door de zorgverzekeraar. Ik kan Cees zeker aanraden.”

R.M.
“Eén keer in de maand een volledige lichaamscheck bij Cees. Hij leest mijn lijf. Hierdoor krijg je een massage op maat. Precies wat mijn lichaam nodig heeft. Ik wil nooit meer anders.

J.V.
“De behandeling van Cees doen mij erg goed, elke maand een goed onderhoud voor lichaam en geest. Ook tijdens mijn zwangerschap zijn de behandelingen erg prettig, door gebruik van het body cushion kan ik goed ontspannen. Ik ben nu ongeveer 2 jaar bij Cees onder behandeling en merk dat mijn lijf en geest beter in balans zijn. Spanningen in mijn lijf zijn verdwenen of veel minder, door elke maand een behandeling te ondergaan blijft dit ook goed in balans. Absoluut een aanrader, ik kan en wil niet meer zonder.

J.M.
De behandelingen van Cees rechten je rug, zowel geestelijk als fysiek. Als ik thuis ben na een behandeling voel ik mij weer zeker in alles wat ik doe. Hij zet je weer op het rechte spoor. Doordat je lichaam weer optimaal werkt, werkt je geest ook goed. Ik wil niet meer zonder. Het is elke maand een cadeautje.

A.P.
“Ik stap graag anderhalf uur in de auto om naar Zwolle te komen en rijd zingend weer terug. Het effect van zijn behandelingen is nog lange tijd voelbaar. Voel me vitaler, gezonder en gelukkiger.”

Y.B.
“Na jaren al behandeld te zijn door Cees durfde ik de stap te zetten om ook het coachingstraject te gaan doen. In mijn leven was genoeg gebeurt en ik wilde nu eindelijk stappen gaan zetten om te gaan doen wat ik écht wil. Bij Cees durfde ik dat aan. Ik ben begonnen om van mijn rookverslaving af te komen. In één sessie is me dat gewoon gelukt met oogtrainingen. Het is zo bijzonder om te merken hoe snel en goed het werkt. Ik kan het iedereen aanraden!”

A.J.
“Ik kom nu al een paar jaar maandelijks bij Cees. Elke keer weer stap ik als herboren van tafel. Mijn lijf voelt dan 10 kilo lichter en mijn hele lijf stroomt weer. Alles stress en gedoe valt van me af en ik kan er weer lekker tegenaan. Zo dankbaar en blij dat ik dit elke keer weer mag meemaken.”

M.Z.
“Je hebt me geholpen weer even thuis te komen in mezelf na drie bevlogen weken. En wat neem ik mee: mijn eigen kracht, voelen & delen op mijn eigen plek. Dank(baar)”