Groei

‘de anatomie van vitaliteit

Klinkt gezond en gelukkig zijn zonder keuzestress jou als muziek in de oren? Oriënteer je dan met mij op het voelen en begrijpen van jouw blokkades, spanningspunten en lichaamstaal. De basis van deze 360 graden feedback is biologisch en systemisch. Vanuit de vroege embryonale fase vormt zich in jouw een neurologisch netwerk met vijf zintuigen om te kunnen communiceren met jouw bewustzijn. Dit netwerk leert het lichaam prikkelsignalen te gebruiken voor dagelijkse keuzes en inzichten voor ontplooiing. Voel en herken jij lichaamssignalen, dan ontstaat ruimte voor jezelf om de juiste keuzes te maken of meer rust te nemen en te genieten. Erg handig voor aanpassing van leefstijl of reflexgedrag bij chronische klachten, gebrek aan energie, overgewicht, burn-out, re-integratie of trauma.

CO-ACTIEF COACHEN
Met lichaamswerk en co-actief coachen creëer je zelfstandigheid in je dagelijkse leven met een aanstekelijke energie die positief werkt in je omgeving. Je werkt op de mat, massagetafel of in de natuur aan het:

  • Fysieke lichaam; Met het gebruik van jouw autonoom zenuwstelsel en meridiaan connectiepunten kan het lichaam zich beter ontspannen, ontgiften en zelf herstellen. Met de orgaanklok en de juiste timing en voeding wordt het lichaam beter bestand tegen verzuring, ontsteking, infecties en ziekten.
  • Mentale brein; Samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft wordt bij gerichte EFT-oefening en training van de ogen direct beter. Emoties of trauma worden definitief verwerkt en begrepen. Het zelfbewustzijn kan weer ademen, alles beter (in)zien en zich ontplooien.
  • Energetische persoonlijke; Met het openen van de gewrichten, de juiste houding van rug/nek en het opheffen van beendrukverschillen kan de energie- en zenuwinformatieoverdracht jou meer uitstraling en levensvreugde geven. Mobiliteit en prestaties kan je trainen met de juiste bewegingen en behandelingen.

INVESTERING
Voor behandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist.
Zorgverzekeraars vergoeden behandeling aanvullend zonder eigen risico!
De eerste kennismaking inclusief behandeling is € 89,- (90 minuten). Wil je een vervolg? Vraag dan naar een persoonlijke offerte voor meerdere sessies en behandeling. Afzeggen of verplaatsen van behandelingen kan tot 24 uur voor de afspraak (NZa).

EFFECT
Wanneer je beter in je vel zit merk je dat direct aan je ontspannen gedrag, positieve reacties uit je leefomgeving, de bloedsomloop, lymfe en het energieniveau. Je gaat minder “aanstaan”, hebt warmere handen en voeten en reageert niet direct op alles en iedereen. Je gaat moeiteloos en toegewijd handelen in contact met jezelf én met anderen! Jij voelt je puur en volledig één met je leefomgeving, sterk verankerd in de eigenheid van jezelf.

BEGELEIDING
Cees Ypma: “Het is de kunst om je zo te ontplooien dat je het leven kan leven waarvoor jij geboren bent!