Zelfreflectie

‘actie geeft reactie’

Wil jij een (vervolg)behandeling gericht op leefstijl en gedrag? Ontdek en check jouw Drie Schatten (San Bao): een positieve energie, eigen lichaam en als laatste een vrije geest. De vrije geest gebruik jij voor ordening van het dagelijks leven en om belangrijke persoonlijke keuzes te maken. Elke actie van jou geeft in jouw leefwereld en in jouzelf een reactie. Met andere woorden … jij kan zelf gaan bepalen hoe of wat! Hoe mooi is dat? Wie ben jij en waar sta je, loop je ergens tegenaan of ben je gewoon nieuwsgierig? Ik luister in een reflectiegesprek naar jou, stel relevante vragen, let op lichaamstaal, gedrag en ben onvoorwaardelijk vol aandacht. Moeiteloos leer jij de toekomst en het dagelijks leven positiever en overzichtelijker aan te gaan. Dat betekent een stuk leuker, gerichter, moeiteloos, socialer en zonder onnodige keuzestress.

INVESTERING
Voor zelfreflectie en vervolg-coaching is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist. De intake geeft direct inzicht en resultaat. De eerste investering is beperkt tot € 89,- (90 minuten). Wil je meer, dan bespreken we dat.

EFFECT
Wanneer je weet waar je staat krijg je aan de hand van een uitgewerkte training inzicht en zelfwaardering. Daardoor ga je zelfverzekerder, socialer en ontspanner handelen. Dat werkt door in je gezondheid, succes en welzijn. Emoties worden beteugeld en verwerkt, oppervlakkig populisme en schijnheiligheid laat je achter je.

BEHANDELAAR
Cees: “Met de ervaring uit mijn eerdere loopbaan als re-integratiecoach, HR-adviseur, register mediator en nu als therapeut, werk ik met jou aan inzicht en perspectief bij belangrijke functioneringsvragen en persoonlijke groei.”