Biocheck

de anatomie van je gezondheid’

Je gezonder en beter voelen zonder stress resoneert als muziek in onze oren. Met de biocheck krijg je bouwstenen voor het maken van jouw persoonlijke keuzes bij vragen over vitaliteit en leefstijl. Er is geen goed of fout maar vooral de ervaring van jou wat bij je past en waar jij goed op reageert. Het (h)erkennen van (bio)feedback is het begint van een hele andere werkelijkheid en de beloning is groot! Wat denk je van meer inzicht, rust, zelfredzaamheid en vooral zelfwaardering, verbetering in je beweging en gezondheid keuzes? Ieder mens weet dat we allemaal anders zijn, anders reageren en dat het aanbod van kostbare standaard oplossingen niet het beste begin is. Biofeedback is geen belofte maar bruikbare informatie over jezelf. Pas na het zelf te checken kies jij de juiste pasvorm in je dagelijkse activiteiten, voedingspatronen, timing, kortom jouw persoonlijke leefstijl. Wellicht een begin bij chronische klachten, verbetering van prestaties, energie, overgewicht, burn-out, re-integratie of trauma? Lichaamswerk met co-actieve coaching in (bio)feedback is een fysieke én mentale “uit de box ervaring”. Neem contact op voor een persoonlijke check en kennismaking met de maakbaarheid van presteren in alle lagen:

  • Fysieke lichaam: Met het gebruik van jouw autonoom zenuwstelsel en meridiaan connectiepunten kan het lichaam zich beter ontspannen, ontgiften en zelf herstellen. Met het volgen van de orgaanklok en de juiste timing wordt het lichaam beter bestand tegen verzuring, ontsteking, infecties en ziekten.
  • Mentale brein: Samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft wordt bij gerichte oefening van de oogspieren beter. Emoties of trauma worden definitief verwerkt en begrepen. Het zelfbewustzijn kan weer ademen, alles beter inzien en zich verder ontplooien.
  • Energetische persoonlijkheid: Met het openen van de gewrichten, de juiste houding van rug/nek en het opheffen van beendrukverschillen kan de energie- en zenuwinformatieoverdracht jou meer uitstraling en levensvreugde geven. Mobiliteit en prestaties kan je trainen met de juiste bewegingen en behandelingen.

RICHTING GEVEN
Wanneer je na de noodzakelijke oefeninterventies en behandelingen beter in je lichaam zit merk je dat direct aan de bloedsomloop, lymfe en het energieniveau. Jouw hersengolven zijn vaker in alfa en theta. Je gaat minder “aanstaan”, hebt warmere handen en voeten en reageert niet direct op alles en iedereen. Je gaat toegewijd handelen en dat niet alleen voor jezelf! Jij voelt je puur en volledig, coherent met je omgeving, verankerd in het Zelf.

CO-ACTIEF COACHEN
Cees Ypma: “Het is de kunst om in alle stappen die je zet het leven te leven waarvoor jij geboren bent!”