Conditie

‘een zelfhelend lichaam’

Het lichaam is van nature ontworpen als een zelfstandig biologisch organisme dat zelfredzaam werkt (autonoom zenuwstelsel). Zodra de lichaamsprocessen goed samenwerken zal je conditie en herstel na inspanning of klacht dan ook als vanzelf worden ingezet. Ontdek door mijn conditiebehandelingen het geheim van gezonde mensen. Behandelingen richten zich op een zelfhelend lichaam, de interne communicatie, lichaamshouding, beweging en stofwisseling. Vooraf stel ik vragen, meet ik je orgaanfuncties, zintuigen, verstorende toxische factoren en kijk naar de bewegingsvrijheid van rug, nek, ogen (oogspieren) en voeten (afrollen). Daarbij wordt snel duidelijk wat verbeterpunten zijn. Meting geeft ook het effect aan van bestaande medicatie en supplementen. Zo krijgt jij meer sturing en grip op jouw functioneren en je gezondheid. Neem vooral alles wat je slikt, eet en waarover je twijfelt, mee naar de behandelingen. Na de eerste intake bespreken we de resultaten en wat jij kan gaan doen!

Ik gebruik bij conditiebehandelingen manuele therapeutische technieken:
* Shiatsu massagetherapie (energie/meridiaanmassage)
* Sportmassage en lymfe drainage (circulatie bloed en lymfe)
* Auriculotherapie (neuro-anatomische fysiologische oorbehandeling)
* Chi Nei Tsang orgaanmassage (stofwisselingen en mentale rust)
* Oog-, licht- en geluidstraining (reset reflexgedrag en stabiliteit)
* QiGong en barefoot bewegingsleer (houdingcorrectie en beweging)

Door de juiste afstemming en beweging wordt het sensorische en motorische bewustzijn geprikkeld. Met manuele handelingen, ontspanning en voedingsadviezen gaat het lichaam zichzelf resetten. Het natuurlijke herstelproces wordt ingang gezet en jij ervaart de oorspronkelijke versie van jezelf!

INVESTERING
Voor een conditiebehandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist. Zorgverzekeraars vergoeden behandeling aanvullend zonder eigen risico.
Eerste intake of uitgebreide behandeling € 89,- (90 minuten)
Basisbehandeling € 79,- (70 minuten)
Neem zelf twee badhanddoeken en een kleine handdoek mee of gebruik een vervangende set voor € 5,00

NB. Bij zakelijke opdrachten, avond of weekend gelden andere tarieven.
Bij onvoorziene omstandigheden kan de behandeling tot 24 uur voor de geplande afspraak worden verzet.

EFFECTEN
Conditie en herstel na inspanning of klachten betekent in de praktijk vooral óók het vitaliseren van afweer, immuunsysteem, stofwisseling en het afvoeren van toxische (afval)stoffen.

BEHANDELAAR
Cees: “Door de lichaamsprocessen te ordenen en te laten samenwerken kom jij als vanzelf in de parasympatische modus van rust, herstel en vitaliteit.”