Herstel

‘Ik zie jou …. fysiek, energetisch en mentaal’

In zes behandelingen werk je met een massagetherapie plustraject aan herstel en conditieverbetering. Resultaat is meer energie, minder stress, zelfstandigheid, tolerantie en een optimale immuunreactie. Leer jezelf lichaamsgericht kennen door massages en eenvoudige interventies. Zo krijg je heldere inzichten en tips voor houding, beweging, energie en jouw brein.
Jij als moeiteloze regisseur op eigen benen in respons met lichaam en geest voor een gezond leven!
Ik gebruik manuele technieken, massages, 24/7 leefstijlkennis en train je zintuiglijk functioneren voor meer lichaamsbewustzijn. Kortom ga met deze ervaring en kennis voor meer lichaamswijsheid en word de betere versie van jezelf.

PROGRAMMA
Na de eerste intake met behandeling en meting kunnen massages ondersteund worden met:
* Hartcoherentie – bewust ademhaling met je hartritme
* Auriculo oortherapie – sensorische reflex en opheffen blokkades
* Oogtraining – mentale coördinatie opheffen trauma/blinde vlekken
* QiGong oefeningen – mobiliteit gewrichten en open houding
* Orgaanmassage – soepele stofwisseling, persoonlijke groei en rust

VERGOEDING en INVESTERING
Voor behandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist.
Zorgverzekeraars vergoeden behandeling aanvullend zonder eigen risico!
Intake € 89,- (90 minuten) met vervolgens 5 behandelingen € 69,- (50 minuten) voor € 365,- (= 1 gratis). Vervolgafspraken zijn na 2, 3 en de laatste drie na 4 weken.
N.B. Annulering en terugbetaling van deze aanbieding kan alleen tot 48 uur voor de intake van het hersteltraject (NZa). In verband met de therapeutische voortgang kunnen vervolgafspraken bij verhindering 48 uur voor de geplande datum tot maximaal een week later worden verzet.

BEGELEIDING
Cees Ypma: “Dit aanbod is dé gelegenheid voor jou om alle informatie over zelfsturing en heling tot je te nemen en diepgaand te ervaren met lichaamswerk. Een inspirerend pad van ervaring, zelfbewustzijn, kennis, vrijheid en persoonlijke groei.”