Herstel

persoonlijke aanpak is de sleutel

Door jouw lichaam te behandelen kan jij jezelf op drie niveaus (fysiek, energetisch en emotioneel) helen en oorzaken opsporen van klachten. Jouw conditie van lichaam en geest zijn bepalend voor gezondheid en herstel. Zodra jouw zintuigen met massage / oogtraining / geluid / meridiaanpunten / orgaanmassage ervaren wat er aan de hand is, sta jij open voor ontspanning en herstelprikkels. Dit zelfhelende vermogen van het zenuwstelsel (de nervus vagus) kan jij gebruiken om jezelf te hervinden. Ken jij jezelf en jouw lichaamssignalen? Zodra jij het parasympatische zenuwstelsel kan activeren sta jij open voor herstel en ontspanning. Ben je klaar voor een onafhankelijk en gezond leven met een glimlach?

WANNEER?
Ik zie je gemiddeld 6 x tweewekelijks 50 minuten

KOSTEN?
Neem contact op en investeer in duurzaam herstel en persoonlijke groei

PROGRAMMA?
Met trainen/masseren/oefenen ga jij je verbinden en jezelf openen voor:
* Ritme en timing – Stem je af op de werking van jouw lijf en leefomgeving
* Balans – Check je lichaamshouding en ontdek jouw mentale blinde vlek
* Beweging – Open je gewrichten, verbeter de doorbloeding en afvoer
* Aansturing – Zet stress om naar rust en mentale zelfstandigheid

BEGELEIDING?
Cees Ypma: “Dit aanbod is dé gelegenheid voor jou om ontspanning en herstel diepgaand op te lossen met lichaamswerk en coaching. Een inspirerende pad van ervaring, bewustzijn en groei. Jij bepaald de volgende stap, ik volg en schakel voor wat op dat moment nodig is.”

WAAR?
Locatie aan de rand van Zwolle (A28, afslag Zwolle Centrum, 10 minuten) in een wandelomgeving bij het Westerveldse bos/Mastenbroekerpolder aan het Zwartewater. De Zwolse binnenstad is 15 minuten fietsen