Herstel

‘ jouw conditie als basis’

Bij herstel werk jij aan vooral ook aan conditieverbetering. Resultaat is klachten vrij door meer energie, minder stress, zelfstandigheid, tolerantie en een optimale immuunreactie. Leer jezelf nog beter kennen met massages en lichaamsgerichte interventies. Zo krijg je naast behandelingen heldere inzichten en tips voor houding, beweging en levensenergie. Jij als moeiteloze regisseur op eigen benen in respons met lichaam en geest voor een gezond leven!
Ik gebruik manuele technieken, beweeg, rek en strek en train de lichamelijke coördinatie. Het is mogelijk dat je lichaam eerst moet wennen en reageert. Dat is geen enkel probleem en wordt als positief ervaren.
Zo word jij de betere versie van jezelf.

HERSTELPROGRAMMA
Na de eerste intake worden massages ondersteund met:
* Hartcoherentie – bewuste ademhaling, betere zuurstofopname
* Oorreflextherapie – sensorische reflex en opheffen blokkades
* Oogspiertraining – mentale coördinatie opheffen trauma/blinde vlekken
* Houdingsoefeningen – mobiliteit gewrichten met een soepele houding
* Orgaanmassage – soepele stofwisseling, persoonlijke groei en rust

INVESTERING
Voor behandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist.
Zorgverzekeraars vergoeden behandelingen aanvullend zonder eigen risico!
Basisbehandeling € 79,- (70 minuten)
Wekelijkse vervolgbehandelingen € 69,- (50 minuten)
Uitgebreide intake of behandeling € 89,- (90 minuten)
Bij zakelijke opdrachten, avond- en weekendbehandelingen gelden andere tarieven. Afzeggen of verplaatsen van behandelingen kan tot 24 uur voor de afspraak (NZa). In verband met de therapeutische voortgang kunnen vervolgafspraken bij afzegging tot maximaal een week later worden verzet.

EFFECTEN
Herstel en gezondheid is sterk afhankelijk van jouw lichamelijke gesteldheid. Herstel van klachten betekent óók het vitaliseren van afweersystemen en het afvoeren van toxische giftige stoffen en slakken (afvalstoffen van de stofwisseling). Zo werk je bij herstel aan een duurzame oplossing van je klacht.

BEGELEIDING
Cees Ypma: “Dit aanbod is dé gelegenheid voor jou om alle informatie over conditie, leefstijl en herstel te ervaren en aan te leren. Kortom een bijzondere en inspirerende fase en ervaring in jouw leven.”