Herstel

‘Ik zie jou ……. als mens: fysiek, energetisch en mentaal’

In zes behandelingen werk je aan herstel en conditieverbetering. Resultaat is meer energie, minder stress, zelfstandigheid, tolerantie en een optimale immuunreactie. Leer jezelf lichaamsgericht kennen door in dit traject zelf je klachten op te lossen. De combinatie van heldere inzichten in de fysiologie van houding, beweging, waarneming, energie, voeding en timing is bevrijdend. Jij als moeiteloze regisseur op eigen benen in respons met lichaam en geest voor een gezond leven!
Ik gebruik manuele technieken, massages, 24/7 leefstijlkennis en train je zintuiglijk functioneren voor meer lichaamsbewust-zijn. Kortom ga met deze ervaring en kennis voor 365 dagen per jaar feedback en word de betere versie van jezelf.

PROGRAMMA
Na de eerste behandeling met intake worden massages ondersteund met:
* Auriculo oortherapie – sensorische reflex meting en opheffen blokkades
* Oogtraining – mentale coördinatie opheffen trauma/blinde vlekken
* Lichaamsoefeningen – mobiliteit gewrichten en open houding
* Orgaanmassage – soepele stofwisseling, persoonlijke groei en rust

VERGOEDING en INVESTERING
Voor behandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist.
Zorgverzekeraars vergoeden behandeling aanvullend zonder eigen risico!
Intake € 89,- (90 minuten) met vervolgens 5x wekelijks € 69,- (50 minuten).
Of investeer ineens € 365,- (intake met 5 behandelingen, dus 1 gratis).
N.B. Annulering en terugbetaling van deze aanbieding kan alleen tot 48 uur voor de intake van het hersteltraject (NZa). In verband met de therapeutische voortgang kunnen vervolgafspraken bij verhindering 48 uur voor de geplande datum tot maximaal een week later worden verzet.

BEGELEIDING
Cees Ypma: “Dit aanbod is dé gelegenheid voor jou om alle informatie over zelfsturing en heling tot je te nemen en diepgaand te ervaren met lichaamswerk. Een inspirerend pad van ervaring, zelfbewustzijn, kennis, vrijheid en persoonlijke groei.”