Herstelkracht

“de kracht van eenheid en groei!”

Even alle aandacht voor jezelf om terug te gaan naar wie jij werkelijk bent: Heb jij contact met je lijf? Waar sta jij? Ben jij je voldoende bewust van wat jouw lijf je laat zien, horen, proeven, ruiken en voelen?
Het lichaam geeft jou terug in welke fase van gezondheid jij verkeert. Dit speelt ook een rol bij de kwaliteit van jouw keuzes voor voeding/medicatie, werk en sociaal leven.
Zorg voor een goede basisconditie bij herstel en ontdek de natuurlijke relatie van gezondheid met stress, hardnekkige opvattingen, klachten en (zelf)medicatie. Blijf ook na herstel ontspannen, onafhankelijk en gezond met een glimlach

WANNEER?
Gemiddeld 6 x tweewekelijks 50 minuten trainen/masseren/oefenen

KOSTEN?
Prijsopgave na intake, afhankelijk van jouw vraag en mogelijkheden

PROGRAMMA?
Herstel je basisconditie door te investeren in jezelf. Leer te werken met:
* Ritme en timing – Stem je af op de werking van jouw lijf en leefomgeving
* Balans – Check je lichaamshouding en ontdek jouw mentale blinde vlek
* Beweging – Open je gewrichten, verbeter de doorbloeding en afvoer
* Aansturing – Zet stress om naar rust en mentale zelfstandigheid

HERSTELBEGELEIDER?
Cees Ypma: “Dit aanbod in tweewekelijkse stappen is dé gelegenheid om met jou mijn passie voor lichaamswerk en coaching te delen. Mijn inspirerende pad is door studie en praktijk steeds duidelijker geworden. Ik heb zelf ervaren dat lichaamshouding, beweging, stofwisseling en gedrag samen bepalen wat gezondheid, levenslust en duurzaam herstel is. Deze ervaring maakt dat ik steeds kan schakelen en jou kan volgen in wat nodig is. Voel je welkom, ervaar dit totaalprogramma en deel met mij de kennis over jezelf als volledig mens.”

WAAR?
Locatie aan de rand van Zwolle (A28, afslag Zwolle Centrum, 10 minuten) in een wandelomgeving bij het Westerveldse bos/Mastenbroekerpolder aan het Zwartewater. De Zwolse binnenstad is 15 minuten fietsen