Ontspanning

‘op adem komen’

Met massages ervaar je de beste momenten van rust en ruimte, bij te tanken en volledig te ontspannen. Je voelt de rustige pulsatie van je hartslag en je adem in een helend moment vol levensenergie. De ontspannen modus van hartcoherentie zorgt voor circulatie, stabiliteit en een optimale stofwisseling. Kortom je ervaart jouw basis voor:

  • ontspanning/verminderde (spier)spanning bij stress en burn-out
  • verbeterde conditie, ademhaling, circulatie bloed en lymfe
  • afvoer afvalstoffen, verzuring/ontgifting/detox
  • verbetering opname voedsel en optimaal immuunsysteem
  • mobiliteit/flexibiliteit/vitaliteit fysieke en mentale helderheid

WELKE MASSAGE
Jouw wens, conditie of klacht is voor mij de start van elke massage.
In mijn massages gebruik ik wisselend dat wat nodig is aan technieken:
* Shiatsu massagetherapie (energie/meridiaanmassage)
* Klassieke/Sportmassage en lymfe drainage (circulatie bloed en lymfe)
* Hartcoherentie (Ademhaling als brug voor stressvermindering en herstel)

INVESTERING
Voor een massagebehandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist. Zorgverzekeraars vergoeden behandeling aanvullend zonder eigen risico!
Basisbehandeling € 79,- (70 minuten)
Uitgebreide behandeling met advies of intake € 89,- (90 minuten)
Koop bij behandeling een cadeaubon wanneer jij anderen kennis wilt laten maken met de massage waar jij zo blij van word! De bon is leuk verpakt om te kunnen geven én om te krijgen.

NB. Bij zakelijke opdrachten, avond of weekend gelden andere tarieven. Bij onvoorziene omstandigheden kan jij een behandeling tot 24 uur voor de geplande afspraak verzetten zonder kosten.

EFFECTEN
Elke massagebehandeling is afgestemd, uniek en weldadig. Wacht niet met een vervolg om je conditie verder te verbeteren en terugval te voorkomen.
NB. Plan wat rust in na behandeling. Drink voldoende water, eet minder en geef toe aan een eventuele nawerking. Het lichaam is dan hard aan het werk voor herstel.

BEHANDELAAR
Cees: “Met soepele bewegingen en doeltreffende handgrepen kom jij thuis in je eigen lijf. Het brein schakelt over naar de modus van rust en herstel. Deze massages zijn de basis voor vitaliteit en een lang en gezond leven.”