Ontspanning

‘adem, rust en energie’

Massagebehandelingen zorgen voor de juiste ademhaling, rust en nieuwe energie voor lichaam en geest. Door een rustige ademhaling en hartslag functioneer jij als één verbindend geheel. Massage en hartcoherentie zorgen samen voor energie en stabiliteit in jouw lichaamsprocessen voor:

  • ontspanning, verminderde (spier)spanning bij stress en burn-out
  • verbeterde conditie door circulatie van bloed en lymfe
  • verbetering stofwisseling en een optimaal immuunsysteem
  • mobiliteit, flexibiliteit, vitaliteit, fysieke en mentale helderheid

WELKE MASSAGE
Jouw conditie is voor mij de start van elke massage.
In mijn massages gebruik ik diverse technieken:
* Shiatsu massagetherapie (energie/meridiaanmassage)
* Klassieke massages, sportmassage en lymfe drainage (beweging)
* Hartcoherentie (ademhaling, stressvermindering en herstel)

KOSTEN MASSAGES
Voor deze behandeling is géén verwijzing nodig van huisarts of specialist. Bij een juiste aanvullende zorgverzekeringen is vergoeding mogelijk.
Eerste anamnese en behandeling € 89,- (90 minuten)
Vervolg behandelingen € 79,- (70 minuten)
Behandelingen uitgebreid € 89,- (90 minuten)
Graag twee grotere badhanddoeken en een kleine handdoek meenemen. Gebruik van vervangende handdoeken is mogelijk voor € 10,00 extra.

NB. Bij zakelijke opdrachten, avond of weekend wordt €45,- extra berekend. Alléén bij onvoorziene omstandigheden kan een behandeling tot 24 uur voor de afspraak worden verzet zonder kosten.

EFFECTEN
Elke massagebehandeling is afgestemd, uniek en weldadig. Wacht niet met een vervolg om je conditie verder te verbeteren en terugval te voorkomen.
NB. Plan wat rust in na behandeling. Drink voldoende water, eet minder en geef toe aan een eventuele nawerking. Het lichaam is dan in herstel.

BEHANDELAAR
Cees: “Met soepele bewegingen en doeltreffende handgrepen kom jij thuis in je eigen lijf. Het brein schakelt over naar de modus van rust en herstel. Deze massages zijn de basis voor vitaliteit en een lang gezond leven.”